H1-2020.jpg

Clubheld van het jaar

clubheld
De verkiezing Clubheld van het Jaar gaat weer van start. Of het nu gaat om het draaien van bardiensten, het schoonmaken van de club of het wassen van de teamshirts, niets is te veel voor de clubheld. Op jouw club loopt er vast ook wel één rond; de vrijwilliger die zich moeiteloos inzet en onmisbaar is voor de club.
 
Beste sport(st)er en ouder(s),
Binnen Alvoco is er een clubheld die wij een keer flink in het zonnetje willen zetten. Echter is u hulp daar wel bij nodig! Als wij allemaal gaan stemmen op onze clubheld dan maken we echt kans, dus help ons mee om Gerard Witte onze clubheld te maken!! Niet iedereen kent Gerard persoonlijk maar iedereen heeft Gerard wel eens zien rond lopen. Gerard is iemand die zijn hart bij Alvoco heeft en ook vele taken, vaak onzichtbaar op zich neemt. Gerard regelt de kantinediensten, zaalleiding, scheidsrechters, en de belangrijkste taak is het organiseren van de CMV en de C-regio competitie.
 
Er kan vanaf nu op Gerard Witte worden gestemd via https://www.clubheldvanhetjaar.nl/gerard-witte. Laat alle clubleden, jouw vrienden, familie en kennissen weten dat Gerard Witte genomineerd is. Hoe meer stemmen, hoe meer kans op dat fantastische feest voor Alvoco.
Gerard