IVTA2.jpg

MA1 Kampioen

Zaterdag 15 december heeft Alvoco weer een kampioenschap bij kunnen schrijven: MA1.

 

In Krommenie moest Alvoco het opnemen tegen de directe concurrent Clam Dycke. Er was nog een theoretische kans dat het team uit Krommenie kampioen zou worden. Er moest dan met overmacht gewonnen worden van de Alvoco-meiden.

 

Direct in de eerste set werd het kampioenschap door Alvoco veilig gesteld: 18-25. Na een uitbundig rondedansje van het team en een klaterend applaus van de vele familieleden op de tribune, moesten er nog drie sets worden afgewerkt. Clam Dycke leek licht aangeslagen en gaf Alvoco alle ruimte om ook de tweede en derde set naar zich toe te trekken met ruime cijfers (15-25 en 17-25). In de vierde set vloeide de concentratie weg bij Alvoco en mochten de meiden uit Krommenie nog een setje winst bijschrijven (25-16).

 

De coach van Clam Dycke deelde -zeer sportief- de medailles uit aan MA1 en coach Bas Dekker. Ook was er een cadeautje van de tegenstander in de vorm van een forse reep chocolade. Ouders van MA1 hadden voor prachtige boeketjes gezorgd, namens Alvoco reikten de trainers Plien en John een roos uit aan iedere speelster.

 

Vanaf januari gaat MA1 in de hoofklasse spelen. Een klasse waarin voor iedere punt gevochten zal moeten worden. Een nieuwe uitdaging voor dit Alvoco-team!