Speler @ super zaterdag

Pupillen van de week, Wietske en Thijs

Op zaterdag 23 november mochten twee pupillen van de week de hele voorbereiding en de wedstrijd van twee senioren teams meebeleven. Hieronder het relaas en de foto's van beiden:

 

"Ik mocht met dames 2 meedoen op superzaterdag.  Eerst gingen we taart eten jum jum jum met slagroom.

Toen gingen we omkleden.


Met de warming-up gingen we rennen, ballen en rekken en strekken. Toen begon de wedstrijd en mocht ik de eerste bal serveren.

Ik vond het heel leuk!

Groetjes, Wietske"

Het relaas van Thijs

"Ik mocht op super zaterdag een hele middag meedraaien met heren 1. Ik vond het super gaaf dit ik hiervoor uitgenodigd was. Het werd een echte volleybal dag. ’s Ochtends moest ik eerst zelf volleyballen met mijn eigen team Alvoco 5 en ’s middags moest ik mij melden bij het heren 1 team.

Samen met mijn papa en mama ging ik naar de sporthal. De mannen van heren 1 waren al aanwezig in de zaal en zaten op de tribune naar een wedstrijd te kijken. Ik werd verwelkomt door Philippos; de coach en spelverdeler van heren 1. Hierna ben ik tussen de mannen van heren 1 op de tribune gaan zitten en heb ik kennis gemaakt met de andere mannen. Ze waren allemaal heel aardig.

Toen die wedstrijd afgelopen was gingen de mannen zich omkleden. Zelf had ik mijn Alvoco tenue al aan. Toen iedereen zich had omgekleed gingen we warm lopen. We liepen van de achterlijn naar het net en weer terug. Dit deden we wel 10 keer of zo. Daar word je best moe van. Hierna gingen we inspelen. Ik mocht samen met Philippos overspelen. We gingen niet vangen of gooien, maar echt volleyballen. Het ging best goed! Een keer smashte ik op Philippos. Hij had ‘m ook nog, maar hij moest wel helemaal op de grond gaan liggen. Hierna was ik best moe. Ik ben toen op het bankje gaan zitten kijken naar het inslaan. Wat kunnen die mannen hard slaan! Echt gaaf om te zien.

Toen iedereen warm was floot de scheidsrechter om te beginnen. Wij gingen toen in een kringetje staan en gingen luisteren naar Philippos, want die ging hele slimme dingen zeggen. Hierna gingen we in een rij op de achterlijn staan en gingen high fiven met zijn allen.


Hierna moest ik op de 3-meter lijn gaan staan, want ik mocht de eerste bal van de wedstrijd over het net serveren. Helaas hadden ze geen jeugd bal, dus moest ik een senioren bal over het net serveren. De bal was vet zwaar. Nadat de scheidsrechter op zijn fluitje had geblazen mocht ik gaan serveren. Ik ging me heel goed concentreren, want ik moest over een heel hoog net serveren. 1, 2, 3 en daar ging de bal ……………. in 1x over het net. Iedereen ging voor mij klappen. Super vet!!!!

 

Hierna mocht ik samen met nog een paar mannen op de bank zitten om de wedstrijd te kijken. Het was heel gezellig. Ik mocht zelfs de score bijhouden op het telbord. Heren 1 speelde heel goed en ze wonnen de wedstrijd met 3-1.Na de wedstrijd mocht ik nog mijn naam op het formulier zetten, want de naam van de teller moest daar ook op staan. Hierna heb ik de mannen gedag gezegd en ging ik moe maar voldaan terug naar huis. Wat een geweldige middag!

Groetjes van Thijs Hofman"