Een geslaagde feesttraining

We hebben een super leuke groep en daarom moest de laatste training een feesttraining worden.

 

Eerst een parcours uitgezet met allerlei onderdelen en 2 teams die moesten strijden. Er moest flink samen gewerkt worden en dat werd gedaan. Onder leiding van team captains Niels en Isa moesten ze over banken en kasten springen, bal in de korf gooien, hints, kruiwagentje tussen pionnen door lopen, super grote kleren aan en weer uit doen, onder de dikke mat door glijden en ook nog eens tjoekbal spelen. Aangezien Isa soms wel eens iets door de vingers zag hebben Myrthe en Esther haar nog bij de enkels gegrepen toen ze onder de dikke mat door wilde duiken! Waar deze dames niet op hadden gerekend was dat ze toen bestormd werden door Isa haar team. We hebben het dus echt over samenwerking want Isa won met haar team.

Nadat we met z`n allen de boel hadden opgeruimd kwamen de mutsen/petjes tevoorschijn want we gingen petje op petje af spelen. Iedereen op de tribune en starten maar. Er waren doe vragen en uiteraard ook intelligentie vragen.

Als afsluiting allemaal naar de kantine waar we gezellig met z`n allen aan tafel gingen om PANNEKOEKEN te gaan eten en natuurlijk een ijsje toe.

Bij deze willen we de ouders nog even in het zonnetje zetten die in de keuken hebben gestaan om dit voor elkaar te krijgen...BEDANKT...echt super!

Helemaal leuk was dat we namens de vereniging de kinderen een presentje mochten geven. Zij kregen allemaal een rugtas met ALVOCO erop gedrukt om te gebruiken tijdens de wedstrijden en ook nog een leuke kalender erbij. Kortom een geslaagde feesttraining!

Hier staan de foto's