Prijzen voor onze CMV teams

-Warmenhuizen- Op 19 februari sloten de Cool Moves Volley teams hun najaarscompetitie af in De Doorbraak.

De teams op niveau 4, 5 en 6 hadden hun 2e ronde er op zitten en de punten konden geteld worden.

Van de 18 teams op niveau 4 waren de sterkste teams al voorgesorteerd in de A-poule van 9 ploegen. Ons Alvoco-3 team had zich daar helaas niet tussen weten te wurmen en sloot deze helft af in de B-poule op de 10 plek.

In de poule op niveau 5 waren 6 teams actief en de jongens van Alvoco 2 hadden op de laatste dag nog kans om eerste te worden. Dat hadden ze niet helemaal zelf in de hand van concurrent Dinto 5 (die ze al verslagen hadden) was een wedstrijd achter. Dinto maakte geen fout en kwam aan kop. Ardea 1 en 2 waren daarna de te kloppen teams. Ardea 2 werd verslagen maar de 3e set lieten onze jongens onnodig lopen. Hiermee kwam Ardea 1 in punten gelijk en de laatste wedstrijd waren die nu juist de tegenstander. Met die spanning kon Alvoco niet omgaan en ze verloren alle 3 sets. Gelukkig was de voorsprong op de andere 3 teams groot genoeg zodat er toch nog een bronzen medaille omgehangen kon worden. Hun 5e man Nemo was er niet, Finding Nemo is daar al een belegen grap en ze deden het vandaag gewoon met z'n vieren. Merijn houdt hieronder Nemo's medaille omhoog.

 

De niveau-6 poule bestond uit 4 teams, te weten onze Alvoco 1 meiden en nog 3 teams van Dinto. In de eerste ronde waren die van ons al 2e geworden maar de tegenstand van Dinto 2 en 3 was toen nog stevig. Tegen Dinto 1 speelden ze wel steeds goede wedstrijden maar punten leverde dat niet op. Ook in deze tweede ronde bleef deze volgorde gehandhaafd maar het verschil met Dinto 2 en 3 werd nu wel groter. Dat met Dinto 1 niet (en werd ook niet kleiner) en dat leverde de zilveren medailles op. Op de foto hieronder ontbreekt Emma, die moest al voor de plechtigheid naar huis maar haar medaille reist haar uiteraard achterna.

 

 

Alle teams beginnen nu weer op nul in de voorjaarscompetitie. Er zullen teams van niveau veranderen en nieuwe teams (waaronder onze Alvoco 5) gaan de strijd weer aan tot de eindstreep in april. Dan kunnen ook de teams op niveau 1, 2 en 3 medailles en wisselbekers verdienen.