CMV Disco

Het was super!!! Romantisch, leuk, cool en dansachtig!

Dan heb ik het natuurlijk over het disco feest van vrijdag 20 december 2013. Esther (de trainer van volleybal) die zei: nou jongens en meisjes, volgend jaar weer?! jaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Riep iedereen!!

Maar sommige kinderen hadden in hun hoofd van: nee, niet volgend jaar weer maar morgen weer! Het was gewoon te leuk om te missen want, er was een echte dj bij! Hij draaide coole  muziek met zijn vader. De 2 hadden er een echte disco van gemaakt. Ze waren aangekomen met een rook machine, vette lampen en laserstralen.

 

Na de disco om 24.00 ‘s avonds gingen de 2 dj’s opruimen en gingen de kinderen tikkertje doen in de trainzalen. Na tikkertje gingen we weer terug naar toko van Alvoco. Om 01.00 uur gingen we alle bedden op zetten en gingen we slapen. Een paar kinderen lagen al te slapen voor het licht uit was, maar dat is vast wel te begrijpen om 03.00 uur ‘s avonds.

 

 

 

 

Vroeg in de ochtend om 07.00 uur stapten we uit bed met een super ontbijt met dank aan de moeders en vaders. Natuurlijk moesten we eerst aankleden voor we gingen eten. En waarom allemaal zo vroeg? Omdat de vaders en moeders ons om 9.00 kwamen ophalen.

Kortom: het was een feest om nooit te vergeten!!!

 

Geschreven door Floor de Jong

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat een feest!

20 december hadden we met de CMV een disco/slaap festijn. Best spannend voor iedereen. We hadden dj Mitch die er een feest van maakte. Enorm bedankt!

Tevens willen we de ouders bedanken die voor lekkers en het ontbijt hebben gezorgd, Alvoco voor het mogelijk maken dat we de kantine konden gebruiken en Steffie, Niels, Koen en Maartje voor jullie hulp. Het was enorm gezellig.

Esther

Als je hier klikt krijg je nog meer foto's te zien.