Jeugd Carnaval

Iedereen was verschrikkelijk mooi verkleed: er was een Cleopatra aanwezig een blond rasta meisje, prinsessen, heksen een tweeling en zelfs een patatje. Er was zelfs een klein smurfje aanwezig! De leiding had zich ook uitgesloofd: iedereen zag er prachtig uit.

We begonnen de middag met spelletjes en het was spannend en leuk. Ik vond het leuk want we hadden allemaal heel veel plezier . We begonnen de spelletjes met twee ballen en deze moesten we gooien en dan moesten we weg rennen en dan gaan zitten.  Bij  het tweede spel waren er twee trampolines. We moesten de bal op de trampoline laten vallen en opvangen. Bij het derde spel moesten we zitten en twee ballen op de grond laten vallen.

En later gingen we pannenkoeken eten . Er waren heel veel kinderen en de ouders hadden meer dan 100 pannenkoeken gebakken. We hadden erg veel honger want we hadden erg ons best gedaan met de spelletjes. We zaten erg gezellig bij elkaar aan lange tafels. Sommige kinderen zaten aan hoge tafels op een hoge barkruk hun pannenkoek te eten. Het was erg gezellig en de pannenkoeken waren heel snel op. Tenslotte kregen we nog een ijsje. Wat een leuk begin van de voorjaarsvakantie !!!!!!!!!!!!!

Groetjes Iris Dekker !!!Op de laatste dag voor de voorjaarsvakantie gingen we met Alvoco iets leuks doen. Het was een carnavals uitje dus iedereen kwam verkleed.

Toen iedereen er was gingen we spelletjes doen. We deden zit volleybal. Dat hield in dat je zittend ging volleyballen. Dat was heel leuk!!! We deden ook een spel dat er twee teams waren. Een kind van één team moest zo veel mogelijk matjes raken. Het andere team had een bal en moesten de kinderen af gooien. Als alle kinderen waren geweest gingen we de punten tellen.


We deden daarna een quiz. Toen die afgelopen was kreeg ieder team een pakje dat heel goed was ingepakt. Je kreeg ook een dobbelsteen. Als je zes gooide mocht je een deel van het pakje open maken tot de ander zes gooiden of jij het pakje open had gemaakt. De winnaar kreeg een doosje met smarties.

Toen gingen we pannenkoeken eten. Als toetje kregen we een ijsje. Ik vond het super leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Groetjes Kee (cmv 4)