Afsluiting seizoen 2013-2014 CMV

25 april was het zover. Na een mooi seizoen met leuke activiteiten zou dit de laatste van dit seizoen zijn. We zijn achter de Oosterhout het park in gegaan en daar hebben Niels en Koen 4 minuten per ei ongeveer 130 eieren verstopt! Wie zin heeft we missen er nog 30!!De kids hebben ontzettend hun best gedaan maar Niels en Koen net iets meer.....hihihi.

 

We hebben behalve eieren zoeken ook een estafette met ongekookte eieren op een lepel gedaan en ook nog welk tweetal het langst een ongekookt ei tussen de voorhoofden kon houden. Dit ging best goed dus bedachten we handicaps zoals op 1 been staan en ogen dicht. Na deze spelletjes kreeg iedereen 2 chocolade eieren om lekker op te smikkelen.

 

De tijd ging zo snel dat we alweer naar de kantine moesten want daar stonden de ouders alweer te wachten. We hebben de ouders bedankt voor hun inzet en de hulp trainers die gaan stoppen. De coaches bedankt met een heerlijk flesje wijn en Niels werd ook nog even in het zonnetje gezet omdat hij ons helaas gaat verlaten. Tevens zijn de winnaars nog beloond met een chocolade paashaas en een certificaat. Kortom een top afsluiting!!

Iedereen nogmaals bedankt voor alle hulp en een super mooie zomer gewenst en tot volgend seizoen!!

Esther