Alvoco CMV 5 geheel vernieuwd

Onderweg naar Heerhugowaard hoorde ik twee van onze toppers aan elkaar bekennen dat ze best gespannen waren voor de eerste wedstrijd van het seizoen. Op zich logisch natuurlijk want een nieuw team en nieuwe regels.

 

Om 10 uur mochten we dan eindelijk beginnen. Na een korte warming up en even lekker inspelen stonden de meiden van Alvoco 5 klaar op veld E. Tegen de eerste tegenstander ging het lang heel gelijk op. Pas in de laatste minuten na een paar mindere service beurten aan onze kant werd een gat geslagen. Jammer van het verlies maar ik vond het eigenlijk heel goed gaan.

Daarna gelijk door naar de volgende partij (de altijd gevreesde Dinto). Helaas waren de meiden uit Warmenhuizen in de eerste partij te goed voor ons. Later speelde we nog een keer tegen Dinto en ging het al een stuk beter.

 

Na nog een paar leuke wedstrijden en een welverdiende pauze waren we om 12 uur klaar; 1 gewonnen en 4 verloren.

We waren al bijna richting de uitgang aan het lopen toen ik van uit veld D gevraagd werd of wij Alvoco 5 waren! Bleek dat we nog een wedstrijd   tegoed hadden (aandachtspuntje voor de coach!!).

Nou zo flexibel als we zijn trokken de meiden hun schoenen weer aan voor nog een potje.

 

Al met al een mooi toernooi in Heerhugowaard. We hebben lekker veel wedstrijden kunnen spelen en de meiden waren super enthousiast.

 

Joost Vermeulen

 

P.S op de site van Alvoco staat de teamfoto die afgelopen zaterdag is gemaakt.