De meiden van Alvoco 5

Zaterdag 4 oktober mochten de meiden van Alvoco 5 het weer laten zien op het toernooi in Warmenhuizen (thuis basis van de gevreesde Dinto). 

Alle meiden waren keurig op tijd klaar om de strijd aan te gaan. Na een goede warming-up speelde we om 9 uur onze eerste wedstrijd. De stand ging tot de laatste 4 minuten gelijk op maar helaas zorgen een paar onnodige fouten door pech en concentratieverlies dat we strijdend ten onder gingen. De meiden speelde over het algemeen heel goed volleybal en hierin deed de tegenstander ook heel goed mee. Klasse!!

 

Eigenlijk waren de andere drie wedstrijden een kopie van de eerste. Wij waren niet of nauwelijks minder dan de tegenstander maar net dat beetje pech en concentratieverlies breekt ons op het eind van de wedstrijd op. Het niveau is bij vlagen heel goed dus volleyballen kunnen we en zijn we niet minder dan de rest.

 

De rest van oktober hebben de we tijd om onze wonden te likken en onszelf op te laden voor de volgende wedstrijd. Tussendoor gaan de meiden ook nog met de club naar de OKB dus dat wordt vast heel gezellig.