Alvoco 7 in Warmenhuizen

-Warmenhuizen- 4 oktober stond Warmenhuizen op het programma. We waren weer volledig. De tegenstanders deze speelronde waren Relay 4, Ardea 5, Dinto 14 en Relay 5. We mochten heerlijk uitslapen, want we hoefden pas om 11.00 uur onze eerste wedstrijd te spelen.

 

Wat was het druk in de sporthal! Vaak ballen in het veld en af en toe mensen die door het veld heen liepen. Dit leidde ons behoorlijk af en de wedstrijd ging dan ook verloren met 5-1. Wel moet ik er bij zeggen dat het team volledig bestond uit jongetjes. Best een openbaring, omdat de meeste teams een mix zijn van jongens en meisjes of alleen maar meisjes.

 

In de wedstrijden tegen Dinto 14 en Ardea 5 konden we goed meekomen, maar door te weinig scherpte, veel service fouten, werden deze wedstrijden net aan verloren met 4-2. De laatste wedstrijd tegen Relay 5 moest ik als coach alle zeilen bijzetten, want er was grote verwarring omtrent de belijning. De opstelling was keurig. De ruit was goed zichtbaar, alleen bestreek het team maar de helft van het veld. Een groot gat aan de rechterkant was het gevolg. Helaas ging deze wedstrijd met 6-3 verloren.

 

Het plezier was net als de vorige speelronde groot en de inzet tomeloos. Ook werd er tussen de wedstrijden heerlijk met elkaar gespeeld. Met het sociale aspect zat het dus ook meer dan goed. Heel leuk om te zien dat de kinderen een echt team vormen. Moe maar voldaan keerden weer we terug naar de Kaasstad.