CMV Alvoco 5, 1 nov in Alkmaar

-Alkmaar- Op zaterdag 1 november traden de toppers van Alvoco 5 voor het laatst in de oude samenstelling

 

Floor
Isis
Cloe
Sterre


De meiden speelde thuis in het Oosterhout tegen Dinto, 2 x Ardea en als kers op de taart de topper tegen ‘het andere team’!!.

Tegen Dinto ging de wedstrijd de eerste 5 minuten gelijk op maar helaas bleken de meiden van Dinto wederom een maatje te groot. Tegen de twee Ardea teams was het niveau ongeveer gelijk met als resultaat  een gewonnen en een verloren. Onze meiden lieten zien dat ze er zin in hadden en ik was blij verrast dat we de koppies niet lieten hangen bij een achterstand. Een achterstand van 4 punten werd in de laatste 2 minuten omgebogen in winst met 1 punt. Echt super om te zien.

En tot slot nog de wedstrijd van het seizoen tot nu toe tegen Alvocco 6. Een heroïsche strijd tussen twee gelijkwaardige teams. Maar ja in dit geval waren de meiden van Alvoco 5 net iets meer gelijkwaardig. (sorry Matthijs).

 

Dit was de laatste keer dat we in de huidige samenstelling spelen als Alvoco 5. Isis verhuist naar het team van Matthijs (Alvoco 6) en ons team verwelkomt Fenna, Finn en Stella. Ik kijk er naar uit om met het nieuwe team te werken. Met veel beleving en plezier gaan we een mooi seizoen meemaken.