CMV Alvoco 6, 29 nov Heiloo

De kraker tegen Alvoco 5. Buiten 2,5 graden, in de zaal zo’n 12 graden.  Onder deze omstandigheden mochten we om 9.00 uur de kraker tegen onze trainingsvrienden Alvoco 5 spelen.

Vorige wedstrijd was ontzettend spannend en toen verloren wij nipt, dus we waren gebrand op een revanche. Maar dat wist Alvoco 5 natuurlijk ook…

Na een gezamenlijke warming-up begonnen we enthousiast aan de wedstrijd. De wedstrijd begon een beetje gezapig van beide kanten, maar zoals zo vaak zat het venijn in de staart. Eigenlijk stonden we de hele wedstrijd zo’n 10 punten voor, maar vlak voor het eind kroop Alvoco 5 dichterbij. 25-20 met zo’n 2 minuten op de klok en Alvoco 5 aan het serveren. Na 3 goede servicebeurten werd het potverdikkie nog 25-23. Daarna zelfs nog 25-24, maar toen veroverde wij het punt 26-24 en dat brak het laatste verzet. We maakten met een paar goede punten professioneel af en stelden daarmee de overwinning veilig. Verdiende overwinning, maar wat was het weer spannend. Heel leuk zo om tegen elkaar te spelen en aan elkaar gewaagd te zijn.

Misschien nog wel leuker is dat beide teams elkaar geweldig gingen aanmoedigen bij hun wedstrijd tegen Dinto 10. Die we dan ook beide glansrijk wonnen. Het maakt eigenlijk niet uit wie in welk team zit. Iedereen gaat even aardig en enthousiast met elkaar om. Behalve als we tegen elkaar spelen. En die strijd is dan ook leuk!

Onze andere 2 wedstrijden verloren we, maar dat geeft ook niks. Het was weer een enerverende, spannende en leerzame volleybal ochtend. Nu al weer zin in de volgende.