19 december 2014 Big Day @ ALVOCO!!

-Alkmaar- Om 20.00 werden de kids van de CMV verwacht in de toko van ALVOCO. DJ Mitch van Dancing Comet was al druk bezig met plaatjes draaien want er was een echte disco! Daarna bleven we met zijn allen slapen kortom Big Party!!

De spullen werden gedropt en voor de papa`s en mama`s was geen aandacht meer. Er werd flink gefeest, gedanst en spelletjes gedaan zoals de stopdans en Limbo dansen. Floor werd 2de en Senne werd 1ste. Goed gedaan meiden!!

 

Er staan nog meet foto's in het Fotoboek op de site. Als je op een foto klikt kun je die groter zien en de serie als dia-show bekijken.

Om 21.30 werden de kindjes opgehaald die niet bleven slapen. Op 1 na en dat was Bo. Die was met geen mogelijkheid meer mee naar huis te krijgen. Ze genoot van begin tot eind en met haar 6 jaar bleef ze dus ook nog slapen en ze was super lief!

Rond 23.00 stopte DJ Mitch met plaatjes draaien en gingen de kids nog even los in de sporthal. Een paar mensen maakte de kantine even schoon en toen was het om 00.30 nog even tijd voor een wedstrijdje: De jongens tegen de meiden!!

De presentatrice Linda de Dol en haar lieftallige assistent Freddie van Dijk leidden de spelquiz. Als eerste moesten Nienke, Talia, Juul en Lotte strijden tegen Lars, Skip, Collin en Lucas. Hierbij moesten ze vragen beantwoorden en dan konden ze het antwoord met de letters die ze op hun rug en buik hadden hangen vormen. Echter Linda de Dol heeft geslapen tijdens het in elkaar zetten van het spel en gaat nu door het leven als Linda de Drol!! Het eindigde in een gelijkspel!

De volgende meiden groep bestond uit Halle, Pleun, Romy en Zoë die tegen de jongens Chris, Brent, Storm en Twan moesten strijden. Dit keer was het een hilarisch gebeuren. De grote teen moest gemeten worden. De centimeters van alle 4 optellen en dan kijken wie de meeste centimeters hadden. Daarna werd de tong gemeten…..ieuw….de lat na de teen naast de tong??? Maar goed ze gingen er voor!! Halle is echter wel heel fanatiek en vond het niet eerlijk dat Storm en Twan mee deden. Die zijn ouder dus ook groter. Maar Linda spiekte even bij Niels en wat bleek Halle had ongelijk. Alles bij elkaar opgeteld bleek dat de meiden hadden gewonnen!! Yeah, gefeliciteerd meiden!!

Inmiddels werden de koppies wel heel wit va vermoeidheid dus op naar alles klaarzetten. De bedden werden opgemaakt en er werden leuke plekjes gezocht! Uiteindelijk lagen we rond 01.30 en rond 02.00 was het bijna stil, bijna!!! Er begon iemand een slaapliedje te zingen, zo uit het niets. Helaas het was gebeurt met de stilte!! Rond 02.30 was het stil, de meeste sliepen. Een paar, noem geen namen, waren nog aan het spoken, echter om 03.30 sliep echt iedereen.

Om 06.00 werden Niels en Esther wakker en hebben eerst even rustig hun eigen spulletjes opgeruimd en nog even genoten van de stilte met een kopje thee. Om 06.30 hebben we langzaam aan iedereen wakker gemaakt. Na dat alles opgeruimd was hebben we een heerlijk ontbijt naar binnen gewerkt en dit gebeurde heel rustig ;-)

Inmiddels stroomde er allerlei mensen de sporthal in ivm het internationaal volleybal toernooi. De kinderen gingen bij het inspelen kijken en langzamerhand werden ze door de ouders opgehaald!

We hebben het enorm gezellig gehad en ik wil jullie daar voor bedanken.

Jullie zijn een super leuke groep en daar ben ik best trots op!!

Fijne vakantie, Esther