CMV Alvoco 7, 28 maart in Alkmaar

-Alkmaar- Vandaag was de laatste speelronde van het jaar. We hoefden dit keer niet ver weg, want het was in onze eigen speelhal. We waren mooi op tijd met zijn allen, dus konden we nog mooi even een team bespreking houden.

Ik heb ze de wei ingestuurd met 1 opdracht t.w. gooi alle ballen richting de tegenstander zoveel mogelijk bovenhands. Deze opdracht hebben ze zeer goed uitgevoerd!

De eerste drie tegenstanders waren allemaal Relay teams. We begonnen tegen Relay 5. We waren deze wedstrijd nog niet heel erg gelukkig in de passing, maar door de goede services van iedereen (er werd geen een keer fout geserveerd) werd de tegenstander behoorlijk onder druk gezet. Resultaat een 5-1 overwinning.

Direct hierna stond Relay 6 op het programma. Wij waren er klaar voor, maar helaas had het team zich ’s ochtends afgemeld. Harm (vader van Chris) wierp zich meteen op als alternatieve tegenstander. Dit werd natuurlijk een makkie voor onze sterspelers. Om de afgang niet te groot te maken werd Nienke (zusje Thijs) in het veld gebracht ter versterking.

Relay 4 was onze volgende tegenstander. De wedstrijd ging gelijk op. We waren aan elkaar gewaagd. De passing ging steeds beter en de machine begon te draaien. We liepen uit naar een 3-1 voorsprong. Helaas werd hierna wat zand in de machine gestrooid en kwam Relay terug tot 3-2. Ze hadden zelfs kans om op gelijke hoogte te komen, maar daar stak Veerle een stokje voor. Veerle stond in haar eentje tegen een overmacht van Relay, maar bleef koelbloedig en passte keurig de service van Relay omhoog en verdiende daarmee weer iemand terug. Hierna was de ban gebroken en liepen we snel uit naar een 6-3 voorsprong. Dit was tevens de eind uitslag

Na wedstrijd 3 hadden we een gat van 1 uur en drie kwartier naar de volgende wedstrijd. Een van de ouders had ons uitgenodigd om een uur te komen disco zwemmen in zijn privé zwembad. Dit lieten de kinderen zich natuurlijk geen 2x zeggen. De kinderen hebben heerlijk gespeeld met zijn allen en hadden de tijd van hun leven.

Nadat we de kinderen weer op het droge hadden was de motivatie ver te zoeken, maar nadat Lisette (moeder van Noa) had verteld dat er nog wat viel te winnen waren ze weer wakker en helemaal klaar om de strijd aan te gaan met ons bevriende Alvoco 8 team.

De gewonnen en verloren partijen waren tot nog toe behoorlijk in balans. Kortom we gingen als gelijkwaardige tegenstanders het strijd toneel op. In het begin ging het heel gelijk op, maar daarna sloegen we een gaatje naar een 3-1 voorsprong. Alvoco 8 kwam overigens nog knap terug tot 3-3. Een mooie uitslag waarmee de gelijkwaardigheid van de teams werd onderstreept.

 

Na de laatste wedstrijd, die helaas met 5-0 werd verloren van Dinto 15 werden de prijzen uitgereikt en kreeg iedereen een vaantje. Moe maar voldaan sloten we een geweldig seizoen af.

 

Gerard en Elselien bedankt voor al het werk dat jullie dit seizoen weer hebben verricht.