CMV Alvoco 4, 28 maart in Alkmaar

Zaterdag 28-03-15 thuis bij Alvoco de laatste 2 wedstrijden. Onze grote afwezige was Colin hij zat thuis met een ingegroeide nagel en later is hij toch nog gekomen om zijn maatjes aan te moedigen Toppie.

We moesten als eerste aantreden tegen de nummer 1 DINTO 5.

We waren erg zenuwachtig dus we proberen jullie rustig te houden het ging  dan ook de eerste set ook mis maar de tweede set pakken jullie het goed op en het 3 x overspelen liep als een TREIN met als gevolg set 2 gewonnen van de nummer 1 echt TOP vonden wij dat.

En we wisten dat de meiden van Alvoco 2 gewonnen hadden met 2 sets.

En we moesten de laatste wedstrijd tegen de meiden van Alvoco 2 en we moesten winnen om tweede te blijven. Jullie pakten het goed op en bleven rustig, praten goed met elkaar en jullie pepten elkaar ook goed op met de woorden: ( mannen we kunnen het blijf rustig en vertrouw in je zelf). En het ging ook goed met als gevolg twee sets gewonnen. dus met de uitslag op de tweede plaats geëindigd dus een zilver plak.

 

Kortom mannen wij hebben genoten van jullie het afgelopen seizoen met als resultaat 2 x tweede geworden nou wat willen de coaches nog meer.

 

Wij hopen dat jullie volgend seizoen er weer bij zullen zijn: Colin, Chris Skip, Lucas, Lars, Brent.