De finale dag van het ICG volleybal!

-Alkmaar- (28 juni 2015) De jeugd van ALVOCO had een serieuze taak te volbrengen deze dag!!


Anouck , Nynke, Juul, Iris, Kee, Zoë, Juliette, Chris, Brent, Skip, Eef, Lotte en Floor waren deze dag ballenmeisje/jongen en vegers. Ze moesten zorgen dat de serveerder meteen een bal kreeg als ze moest serveren, dat er tussen de time outs en set wissel geveegd werd. Dus opperste concentratie. Dat het spannend zou zijn dat wisten we maar dat het zó spannend zou zijn dat hadden we niet verwacht.


Er waren heeeeeel veeeeel mensen die kwamen kijken en ook nog een enorm veel lawaai maakten, hou dan je concentratie maar eens vast!
Wat helemaal gaaf was dat ze mochten helpen de medailles uitreiken. Voor de buitenlandse teams hadden we een blik stroopwafels om cadeau te geven, gesponsort door Daelmans en die mocht de jeugd ook nog uitdelen.

Heel grappig was dat Anouck dit bij de Russen mocht doen maar deze grote mannen bukte niet echt, dus Anouck moest bijna springen om ze te geven. Deze jongens stonden uiteraard op het podium en ze waren eerste dus ook nog eens op het hoogste gedeelte en dan waren ze ook nog eens supergroot!! Maar Anouck liet zich niet kennen!


We hebben echt een top dag gehad en zo bijzonder dat jullie hier een onderdeel van waren, want vergeet niet dat het ICG elk jaar in een ander land is. De kans dat dit ooit nog eens naar Alkmaar komt is zo klein en jullie kunnen gewoon zeggen dat jullie daar bij waren. En wij van de organisatie willen jullie daar enorm voor bedanken!!

Bob, John, Jan, Barry, Niels, Gerard en Esther