Laatste training CMV 2014-15

Verslag van de laatste training van seizoen 2014-2015

Helemaal vergeten om nog een verslag te schrijven van onze laatste training bij de CMV.
Wat was het weer gezellig. We hadden echt super mooi weer en dat was maar goed ook want er waren best wat natte spelletjes bij.

Er waren teams gevormd met allemaal een trainer als teamcaptain. We hebben spelletjes gedaan zoals snoephappen, spijkerpoepen en zaklopen. Tevens moesten we, op een ouderwetse luchtbedpomp gaan zitten, staan en zitten enz. Aan die pomp zat een ballon aan vast zat en we moesten net zo lang doorgaan tot we een grote ballon hadden en daarna mochten we die stuk trappen. Ook was er een vragen lijst en als we een vraag goed hadden kregen we een waterballon. Wat gingen we daar nu weer mee doen? Nou daar kwamen de trainers achter, de kinderen mochten de trainers nat gooien en dit deden ze echt niet fanatiek!! Wat een maffe en gezellige boel. Daar kregen we natuurlijk ook weer honger van en gelukkig hadden we weer genoeg ouders gevonden die heerlijke pannenkoeken hebben gebakken. Nogmaals bedankt daarvoor.


Als laatste hield Esther nog een woordje. Ze moest nog even afscheid nemen van een paar kinderen die naar de C-jeugd gaan en dat is toch altijd een beetje raar. Allemaal hebben ze een kaartje gekregen met een lieve tekst erop. Ook de coaches kregen een bedankje en dit keer een zelf gemaakte. Een potje ballen! Zonder hun kunnen de kinderen geen wedstrijden spelen en daarom mogen zij ook in het zonnetje gezet worden.
De leuke activiteiten die we doen worden ook een beetje gesponsord door een aantal ouders met een eigen bedrijf. Deze ouders werden ook bedankt en voor de lezers, kijk eens op hun site!!

Ik heb weer een top seizoen gehad met allemaal leuke en leergierige kinderen maar zonder de trainers kan ik dit niet. Dus ook de trainers enorm bedankt! En we maken er volgend seizoen weer een feestje van.

 

De foto's staan in het Fotoalbum.

Esther