CMV Alvoco 5, 19 sep in Alkmaar

Zo de kop is eraf voor Alvoco 5. Zelfde team (Jules, Kee, Gianella, Lotte en Isis), ander niveau. Afgelopen zaterdag was de zogenaamde inspeeldag voor de CMV in Alkmaar.

We hadden er allemaal erg veel zin in. Op ons nieuwe niveau (5) krijg je een bonuspunt wanneer je de bal in 3-en goed over het net speelt. Daar  hebben we erg op ingezet en dat ging ook vrij goed. Soms vergaten we het nog wel eens, maar dat is logisch zo aan het begin van het seizoen.

De eerste 2 wedstrijden werden dan ook goed gewonnen. Daarna moesten we tegen een heel erg goed Dinto team. Deze meiden waren echt een maatje te goed, dus dik verloren, maar dat geeft niet, want ze waren gewoon echt veel beter. Ook de 4e wedstrijd verloren, maar gelukkig hadden we in de laatste wedstrijd nog een kans om de dag met een positief saldo af te sluiten. Tegen Alvoco 4! Onze vrienden van de training. Dat werd best een hele spannende wedstrijd, tot zij besloten bovenhands te serveren en ballen te gaan smashen (op welke geheime training hebben ze dat geleerd?). Alvoco 4 won deze wedstrijd dan ook zeer terecht.

Ik heb een hoop gezien wat heel goed gaat en natuurlijk ook wat minder goed gaat. Maar daar kunnen en zullen we dus gewoon lekker op gaan trainen de komende weken. Al met al was het een behoorlijk geslaagde dag, op dit nieuwe niveau.