CMV Alvoco 10, 21 nov in Noord-Scharwoude

Alvoco 10 stond al weer op tijd klaar om een balletje in te spelen vóór de wedstrijden, vast besloten om vandaag te toetsen en te vangen omdat we dat gister voor het eerst in de training geleerd hadden. De eerste wedstrijd liep gesmeerd en we wonnen dan ook glansrijk met 6-0.

 

Helaas konden we tegen Ardea deze lijn niet vasthouden en werden we een beetje rommelig. Er werd veel gepraat door coaches, spelers en mensen die helemaal niet meededen aan de wedstrijd, zodat zelfs ik het overzicht volledig kwijt was. Normaal zijn we echt een maatje te groot voor Ardea maar deze keer verloren we dik. We kregen toen een pauze om even bij te komen en gelukkig was daar de opa van Morgan die het hele team voorzag van spekkies!! Dit leek de ommekeer te zijn van de ellende want we speelde gelijk tegen Dinto 15, waar we tot dan toe alleen van verloren, top! Er werd slimmer gegooid, getoetst en gevangen, het draaien ging vlotter maar het bleef toch rommelig. Als we hadden gespeeld zoals de vorige wedstrijden, hadden we ze verslagen.


Toen kwam er een nieuw team in onze pool, Dinto 16. Ze speelden op niveau 1 en waren erg ongeorganiseerd. Het opstellen van de spelers ging traag, het uit het veld lopen ging traag, het gooien ging traag.....en onze concentratie was daardoor helemaal weg. Volgens de coach van de tegenpartij gooide Chris ook nog niet volgens de regels.

Dit alles in combinatie met onze rommeligheid leidde tot een verlies van 0-4. Erg jammer maar het zat er dit weekend gewoon even niet in. Was het dan niet leuk? Zeker wel! Er is hard gestreden, we hebben gelachen, we hebben mooie acties gemaakt zelfs hier en daar getoetst en ook nog gewonnen. Kortom, we gaan gewoon weer verder trainen op naar de volgende wedstrijden.