Disco

Vrijdag 18 december was het weer tijd voor ons jaarlijkse disco. Wat een feest!! Dj Mitch heeft iedereen weer op de dansvloer gekregen.

Tussendoor kwamen de STOP dans en het limbo dansen weer voorbij. Dit jaar waren Sandra en Senne de kampioenen.
Nadat we uit gedanst waren moest erop geruimd en geveegd worden om op een schoon vloertje te kunnen slapen. Chips en popcorn gaat echt niet alleen in je mond
Even de kids naar de sporthal om....ja wel te rennen...hoezo we zijn moe?
De begeleiding was klaar en de kids werden gehaald om hun bedjes klaar te zetten. Tenminste dat dachten ze. In de deur opening stonden Linda de Drol en haar assistent Freddie van Dijk!
Hoe gaaf is dat? Handtekeningen werden er niet uitgedeeld maar wel een compleet spelletjes programma. Er werden 2 teams gemaakt en er werd gestreden bij verschillende opdrachten. Na wat gestuntel en veel lol hadden we een winnaar. Geen idee meer welk team, ik heb de blaadjes weg gegooid....sorry! Alhoewel ik denk dat we allemaal gewonnen hebben hoor!
Daarna werd er een plekje gezocht voor de bedden, pyjama's aan en tanden gepoetst. Uiteraard werd er nog gekletst en lol getrapt en tegen 02.30 was het redelijk stil.
Om 06.00 was de eerste al weer wakker maar die kroop weer lekker in haar bedje. Een uurtje later werd iedereen gewekt om langzaam aan de spullen op te ruimen zodat we gezamenlijk en heerlijk rustig konden gaan ontbijten.
Het was weer een top feest en nu genieten van een welverdiende vakantie. Tot in 2016!!