C Junioren

Uitslagen C-junioren, 29 september, Heerhugowaard

-Heerhugowaard- Zaterdag 29 september begonnen we de competitie voor de C-junioren met een inspeeltoernooi. De teams waren willekeurig over 2 poules verdeeld. Er werd op tijd gespeeld.De teams waren willekeurig over 2 poules verdeeld. Er werd op tijd gespeeld. Per set konden 2 punten verdiend worden.

 

De uitslagen van het inspeeltoernooi staan hier.

In de uitslagen van 29 sept. is een fout geslopen. De uitslag van b-10 Ardea MC2 – Relay MC1 was 18-18 en 26-6, samen 3-1 in plaats van 4-0. In de stand krijgt Relay er daarom 1 punt bij en gaat er bij Ardea 1 af.

Opzet najaarscompetitie

Het was nog even afwachten of Effect het meisjesteam nog kon versterken en dat is inderdaad gelukt, ze blijven in de competitie.

We gaan starten met 2 poules van 6 die een halve competitie spelen op de komende 2 speeldagen van de najaarscompetitie. Daarna volgt een herindeling naar 3 poules van 4 die in een hele competitie om de medailles gaan strijden. Dat gebeurt op de laatste 3 speeldagen.

De bovenste 4 teams in poule A van de eerste ronde vormen dan de hoogste poule. De onderste 2 teams plus de 2 hoogste teams van de B-poule gaan in de middelste poule spelen. De onderste 4 van de B-poule vormen de onderste poule.

 

De eerste ronde op de komende 2 speeldagen wordt met een korte 3e set gespeeld, dus bij 15 stoppen (maar wel met 2 punten verschil).

De tweede ronde op de laatste 3 speeldagen wordt de 3e set gewoon uitgespeeld.

De stand van de eerste ronde telt mee voor de najaarscompetitie maar omdat de tweede ronde een hele competitie omvat telt die tweemaal zo zwaar.

Het programma in pdf formaat staat hier.