Cool Moves Volley

Uitslagen CMV, 10 oktober, Warmenhuizen

-Warmenhuizen- Vandaag was het Circulatie/Minivolleybal zaterdag in Warmenhuizen. Deze keer met een record van 43 deelnemende teams. En dan te bedenken dat de meeste verenigingen nog kinderen op de training hebben die ook graag willen gaan spelen.

De tweede speeldag

Na enige herschikking als uitkomst van het inspeeltoernooi van de teams denken we dat iedereen zijn plaats heeft gevonden, tenminste voor de komende maanden. Na december is het weer tijd voor veranderingen naar niveau 4, 5 en 6.
Alle wedstrijden zijn vandaag gespeeld maar het was op het nippertje, er moest nog een Dinto team uit de kleedkamer gehaald worden die dachten dat ze al klaar waren. En dan verliezen ze ook nog !
Ook bij het begin van het programma lukte het maar net. Alvoco 1 was niet compleet en begon met 2 invalsters uit het 5e. Toen de basis weer compleet was waren ze nog net op tijd om de achterstand weg te poetsen.

De resultaten van niveau 6 van de eerste speeldag blijven meetellen, er is niets in die poule veranderd.
Het programma voor 7 november wordt binnen enkele dagen verzonden


Voor de coaches bij niveau 4, 5 en 6

De wedstrijdbriefjes worden bij de velden gehangen. De coaches wordt gevraagd om die na het invullen bij de wedstrijdtafel te brengen.

Spreek met de coach van de tegenpartij af dat