Meisjes MA1 verliezen maar net van koploper Move MA1

-Volendam- Voor de Meisjes MA1 stond zaterdag (helaas zonder Naima) een belangrijke uitwedstrijd op het programma tegen Move, de huidige nummer 1 van de regio A competitie. De wedstrijd begon met Lisa, Kaira, Susan, Linda, Mari

De tweede set begon met wat mislukte aanvallen waardoor er al snel een 5-3 achterstand was. Dankzij punten van Susan die een prima wedstrijd speelde en een mooie prikbal van Lisa werd de stand weer gelijkgetrokken tot 8-8. Helaas was het rendement van de aanvallen van Alvoco te laag, maar ook Move maakte veel fouten. Mede door een goed blok van Femke liep Alvoco een beetje uit naar 14-16. Bij de service werden in deze fase over een weer veel fouten gemaakt waardoor de stand gelijk op bleef gaan. Door een prikbal en een mooie aanval van Lonneke liep Alvoco uit naar een voorsprong van 19-22. Ook Kaira had een paar goede aanvallen waardoor de stand 21-24 werd. Move kwam nog wel terug met een 3 meter aanval en helaas een bal van Linda tegen het plafond, maar na een uitbal van Move werd de tweede set gewonnen.