IVTA 2017

3e Internationale Volleybaltoernooi komt er aan

Het 3e Internationale Volleybaltoernooi Alkmaar (IVTA 2017) begint vorm te krijgen. Alvoco heeft al weer veel contacten met buitenlandse teams gelegd. Naast de buitenlandse teams zullen er ook regionale teams meedoen.


Vanaf dinsdag 3 januari tot en met donderdag 5 januari zullen maximaal 14 meisjesteams met elkaar de strijd aangaan in Sporthal Oosterhout aan de Vondelstraat te Alkmaar. De teams bestaan uit enthousiaste en talentvolle speelsters tot en met 16 jaar (<17). De teams komen uit allerlei Europese landen maar ook wederom uit Amerika. De lijst van de deelnemende teams is nog niet compleet maar er wordt hard gewerkt om een evenwichtig toernooi in elkaar te draaien.IVTA1
De Alkmaarse volleybalclub Alvoco zet een toernooi neer vanuit de clubgedachte “Presteren vanuit Plezier”. Zij wil deze jeugdteams laten ervaren hoe het is om internationale toernooien te spelen en bovendien een gezellig en leerzaam intercultureel evenement mee te maken. Het geheel wordt verzorgd door een grote groep vrijwilligers uit Alkmaar en omgeving en voor het sociale programma wordt gebruik gemaakt van lokale ondernemers.

IVTA2
Informatie is te vinden op de speciale internetpagina van het toernooi: www.ivta.nl; verder zal er informatie te zien zijn op de Facebookpagina van het toernooi.