Meisjes MA1 komen nog te kort tegen MOVE

Bij de meisjes MA1 is het seizoen begonnen. De eerste wedstrijd die op het programma stond was het thuisduel tegen MOVE MA1. Dit was meteen een zware opgave, omdat dit team vorig jaar in de top van de regioklasse heeft meegedaan. Voor de MA1 is het A niveau nieuw, omdat vorig jaar in de landelijke B competitie werd gespeeld. Doordat een paar meisjes vanwege hun leeftijd op A niveau moeten spelen is de overstap naar de A regio klasse gemaakt.

De meisjes MA1 kwamen in deze eerste

De wedstrijd begon voorzichtig van Alvoco kant. Er werd weinig aangevallen en Move liep hierdoor direct uit. Na een korte timeout van Emile begon de aanval beter te lopen met soms mooie acties. Het was helaas te laat om de achterstand nog goed te maken waardoor de eerste set eindigde in 20-25.

De tweede set begon door een gebrek aan concentratie heel rommelig. Drie mislukte aanvallen, een ongelukkige netbal en een paar verdedigingsfouten lieten direct een 0-6 achterstand op het scorebord zien. Na een goede aanval van Lisa kwam Alvoco beter in de wedstrijd waardoor de achterstand wat werd goed gemaakt. Na een gelijk opgaande strijd werd een lange rally door Linda hard afgemaakt